Δάσκαλοι για ιδιαίτερα μαθήματα όλου του κόσμου ενωθείτε: αυτή είναι η πλατφόρμα για εσάς

Δάσκαλοι για ιδιαίτερα μαθήματα όλου του κόσμου ενωθείτε: αυτή είναι η πλατφόρμα για εσάς

Πώς θα βρεθείς ένα βήμα πριν από τον νέο σου μαθητή.

Πόσες φορές έχει έρθει ο Σεπτέμβρης, έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν κι εσύ “ψάχνεσαι” για δουλειά; Αν είσαι δάσκαλος και κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα, αυτό που μόλις περιγράψαμε ίσως είναι η δική σου πραγματικότητα. Οι πρώτοι μήνες της νέας σεζόν στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αυτό που λέμε “διερευνητικοί”. Αναζητάς τους νέους μαθητές σου, τα παιδιά που είναι έτοιμα να τους μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Ψάχνεις, ρωτάς γνωστούς και φίλους και προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά το πρόγραμμά σου.

Όλα αυτά, λίγο-πολύ, τα ξέρεις. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι υπάρχει λύση για να κάνεις όλη την παραπάνω διαδικασία πιο εύκολα και γρήγορα απ’ όσο φαντάζεσαι, μόνο με ένα κλικ από τον καναπέ σου. Η λύση είναι το Instateacher.gr. Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι πως σε βοηθά να βρεθείς ένα βήμα πριν από τον νέο σου μαθητή πολύ απλά, χωρίς κόπο. Χιλιάδες μαθητές αναζητούν τον ιδανικό δάσκαλο κι αυτός μπορεί να είσαι εσύ.

Με ένα κλικ οδηγείσαι στο περιβάλλον του site, όπου μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου προφίλ σε λίγα μόνο λεπτά. Με το αναλυτικό βιογραφικό σου, τα μαθήματα που διδάσκεις, τη διαθεσιμότητά σου, τις περιοχές που εξυπηρετείς, τα δίδακτρά σου ανά μάθημα και ό,τι άλλο επιθυμείς.

Στη συνέχεια έχεις τη δυνατότητα να μπεις στο λογαριασμό σου και να λάβεις μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους νέους μαθητές. Επικοινώνησε άμεσα μαζί τους και κλείσε το πρώτο σου ιδιαίτερο μέσα από την πλατφόρμα. Κατά την εγγραφή σου μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο διδασκαλίας που σε εξυπηρετεί, συγκεκριμένα υπάρχει η επιλογή για μαθήματα κατ’ οίκον, online ή και τα δύο.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι με την ολοκλήρωση της εγγραφής σου έχεις πρόσβαση στο dashboard του instateacher, με δυνατότητα άμεσης επεξεργασίας όλων των στοιχείων του προφίλ σου και φυσικά μπορείς να δεις αναλυτικά στατιστικά δεδομένα και σχετικά γραφήματα για τη δημοτικότητα του προφίλ σου.

Τα μαθήματα που είναι διαθέσιμα είναι όλα τα σχολικά, έκθεση, αρχαία ελληνικά, μαθηματικά, φυσική, χημεία κλπ., τα πανεπιστημιακά και οι ξένες γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά κλπ., μέχρι μαθήματα πληροφορικής και χορού, στο instateacher.gr μπορείς να βρεις τους επόμενους μαθητές σου όποιος κι αν είναι ο τομέας διδασκαλίας στον οποίο δραστηριοποιείσαι. Τα σχολικά μαθήματα είναι αυτά που έχουν την τιμητική τους, αφού ολοένα και περισσότεροι γονείς ψάχνουν τον κατάλληλο δάσκαλο για το παιδί τους.

Η πλατφόρμα του instateacher.gr αφενός σώζει τους γονείς από δυσάρεστες εκπλήξεις στα ιδιαίτερα μαθήματα, αφετέρου βοηθά τους δασκάλους να βρουν εύκολα και γρήγορα τους μαθητές τους για να έχουν μόνιμα δουλειά.

Ακόμα το σκέφτεσαι να κάνεις την εγγραφή σου;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα