Καμίνης: Υποχρέωση της Πολιτείας να επενδύει στην Παιδεία

Ο Δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης παρέστη στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών,Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 (ΕUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο Δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης παρέστη στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών,Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 (ΕUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στον αγιασμό του 41ου Γυμνασίου Αθηνών παρέστη ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης

Να έχουν μια καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε σ΄όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης από το 41ο Γυμνάσιο, στην πλατεία Αμερικής, όπου παρέστη στον αγιασμό, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί.

Ο κ. Καμίνης, επέλεξε να επισκεφθεί αυτό το Γυμνάσιο, διότι είναι ένα από τα σχολεία που ανακαινίσθηκε πρόσφατα, με πόρους από το ΕΣΠΑ και φέτος θα λειτουργεί ως Ανοιχτό Σχολείο όλη τη διάρκεια της ημέρας για όλη τη γειτονιά. Επίσης, σ΄αυτό θα φιλοξενηθεί φέτος και το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων, που συνεχίζεται για  έκτη σχολική χρονιά. Σε δηλώσεις του, ο κ. Καμίνης , υπογράμμισε την υποχρέωση του κράτους «να ξοδεύει διαρκώς για την παιδεία, που είναι ένα εθνικό αγαθό. Όπως είναι η εθνική ασφάλεια και η εθνική άμυνα. Ξοδεύω σημαίνει επενδύω. Επενδύουμε στην παιδεία, επενδύουμε στην υποδομή και επενδύουμε σε καλά πληρωμένους δασκάλους», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρώτο κουδούνι για 1.000.000 μαθητές, αύριο

Γαβρόγλου: Αναβάθμιση των ολιγοθέσιων δημοτικών σχολείων

Πρώτο κουδούνι με 40 νέα σχολεία για πάνω από 5.000 μαθητές

SHARE:

24Media Network