Μεσσηνία: Αλαλούμ και ένταση για τα απογευματινά μαθήματα-απάντηση στις καταλήψεις

Μεσσηνία: Αλαλούμ και ένταση για τα απογευματινά μαθήματα-απάντηση στις καταλήψεις

Μαθήματα τις απογευματινές ώρες σε κοντινά σχολεία αποφασίστηκε στη Μεσσηνία για όσα είναι υπό κατάληψη. Γονείς απέκλεισαν και αυτά. "Επιστράτευση" καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί (vids)

Συνέχιση των μαθημάτων τις απογευματινές ώρες σε κοντινά σχολεία αυτών που είναι υπό κατάληψη, αποφάσισε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Γιάννης Πλατάρος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση καθηγητών, γονιών και μαθητών.

Όπως ανακοινώθηκε, τα μαθήματα θα γίνονται, κατά τον βαθμό που μπορούν να επιτευχθούν, από τις 15:00 σε παρακείμενες σχολικές μονάδες, οι οποίες θα γνωστοποιούνται από τον διευθυντή σε καθηγητές, μαθητές και γονείς με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Το απόγευμα της Τρίτης (24/09) πάντως, πρώτης μέρας εφαρμογής της εν λόγω απόφασης, επικράτησε αλαλούμ. Σύλλογος Γονέων απέκλεισε το κτίριο, στο οποίο επρόκειτο να κάνουν μάθημα παιδιά υπό κατάληψη σχολείου ενώ πολλές ήταν και οι περιπτώσεις με μπέρδεμα αιθουσών και ωραρίων.

Νωρίτερα, εκπαιδευτικοί πήγαν στο γραφείο του κ. Πλατάρου για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του, κάνοντας μάλιστα λόγο για "επιστράτευση".

(Πληροφορίες από tharrosnews.gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένταση στα απογευματινά μαθήματα στη Μεσσηνία

SHARE:

24Media Network