Μετεγγραφές φοιτητών: Σήμερα ανοίγει το ηλεκτρονικό σύστημα

Μετεγγραφές φοιτητών: Σήμερα ανοίγει το ηλεκτρονικό σύστημα
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Ανοίγει σήμερα το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας για τους φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν μετεγγραφή. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, ανοίγει το ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Παιδείας για τους φοιτητές που επιθυμούν να πάρουν μετεγγραφή. Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο, κατά το διάστημα αυτό μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της χώρας, για τις εξής περιπτώσεις:

  1. Μετεγγραφή με μοριοδοτούμενους λόγους

  2. Αδέλφια προπτυχιακοί φοιτητές

  3. Φοιτητές που εισήχθησαν καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων στα ΑΕΙ, είτε ως Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, είτε ως έχοντες κυπριακή καταγωγή, για τους οποίους ισχύουν ειδικές διατάξεις μετεγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ ή μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα