Πανελλήνιες 2014: Συνέχεια με Χημεία, Λατινικά, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ σήμερα Παρασκευή 17 Μαϊου 2013 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ σήμερα Παρασκευή 17 Μαϊου 2013 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Σε Χημεία, Λατινικά, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται οι μαθητές

Το εμπόδιο της Χημείας καλούνται να περάσουν οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης και ιδιαίτερα των ιατρικών σχολών, όπου το μάθημα αυτό έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη βαρύτητα στον υπολογισμό της τελικής βαθμολογίας.

Οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης εξετάζονται στα Λατινικά, της τεχνολογικής κατεύθυνσης 1 στην Ηλεκτρολογία και της τεχνολογικής κατεύθυνσης 2 στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Με τις σημερινές εξετάσεις των πανελλαδικών κλείνει η πιο δύσκολη εβδομάδα για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων, καθώς εξετάστηκαν στον μεγαλύτερο όγκο των μαθημάτων κατεύθυνσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πανελληνίων  των ημερησίων, εσπερινών ΓΕΛ, ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ομάδα Α και ομάδα Β) των επαναληπτικών εξετάσεων σε όλα τα λύκεια.

SHARE:

24Media Network