Πανελλήνιες 2015: Τα θέματα στα τέσσερα μαθήματα Κατεύθυνσης

Πανελλήνιες 2015: Τα θέματα στα τέσσερα μαθήματα Κατεύθυνσης

Με τέσσερα μαθήματα Κατεύθυνσης και αυξημένο συντελεστή βαρύτητας συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2015. Το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια "Στόχος" σάς μεταδίδει τα θέματα και τις λύσεις. Πού αντιμετώπισαν δυσκολίες οι υποψήφιοι

Με τέσσερα μαθήματα Κατεύθυνσης συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2015.

Συγκεκριμένα, οι χιλιάδες υποψήφιοι εξετάζονται στη Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Μιλώντας στο NEWS 247, καθηγητές από τα φροντιστήρια “Στόχος” και “Θεσμός” σχολίασαν ότι τα θέματα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, κάλυπταν όλη την ύλη, με το 4ο θέμα να είναι περισσότερο απαιτητικό, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως στο μάθημα της Βιολογίας) τα ζητούμενα σε σχέση με την περσινή σχολική χρονιά ήταν περισσότερα, με αποτέλεσμα πολλοί υποψήφιοι να πανικοβληθούν.

Το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ” Στόχος και ” Θεσμός ” σάς μεταδίδουν τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.

Οι απαντήσεις στα θέματα Κατεύθυνσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 24, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου.

Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Οι βαθμοί θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ενώ για τις βάσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον έως τις 20 Αυγούστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στις Παννελήνιες 2015.

 

Διαβάστε τι “έπεσε” φέτος στα τέσσερα μαθήματα Κατεύθυνσης:

– Τα θέματα στη Νεοελληνική Λογοτεχνία

– Τα θέματα στη Βιολογία

– Τα θέματα στη Χημεία – Βιοχημεία

– Τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα