Με τα μαθήματα των Λατινικών και της Χημείας συνεχίζουν τις Πανελλήνιες εξετάσεις οι υποψήφιοι μαθητές σήμερα Δευτέρα 30 Μαΐου. Συγκεκριμένα στα δύο μαθήματα, διαγωνίζονται τόσο οι τελειόφοιτοι των ΓΕΛ, αλλά και ΕΠΑΛ, είτε με το παλιό, είτε με το νέο σύστημα.
Η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάστηκαν με το νέο σύστημα.
Οι Πανελλήνιες θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου με την εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας, ενώ οι βάσεις εισαγωγής θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια " Στόχος " και " Θεσμός " σάς μεταδίδουν καθημερινά τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.