Πανελλήνιες 2017: Με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας συνεχίζονται οι εξετάσεις

Πανελλήνιες 2017: Με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας συνεχίζονται οι εξετάσεις

Σε μαθήματα αυξημένης βαρύτητας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι σε Γενικά Ενιαία Λύκεια. Τι απόφαση έλαβε το υπ. Παιδείας για Λέσβο και Χίο. Μείνετε συντονισμένοι για θέματα και απαντήσεις

Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στα Λατινικά, οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών θα εξεταστούν στη Χημεία, ενώ οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Την ίδια στιγμή, αναβλήθηκαν οι Πανελλήνιες εξετάσεις σε Λέσβο και Χίο, λόγω του ισχυρού σεισμού, μετά από σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας. Πιθανολογείται ότι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων για τους υποψηφίους από τα δύο νησιά, θα είναι περί τα τέλη Ιουνίου.

Την Παρασκευή, οι υποψήφιοι ΓΕΛ της χώρας εξετάζονται στη Βιολογία. Οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2017 θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πανελλήνιες 2017 για τα ΓΕΛ θα διαρκέσουν έως και τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2017 αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου, οπότε και θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, την ανακοίνωση των βάσεων και την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι για θέματα και απαντήσεις, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ και ΘΕΣΜΟΣ.

Πηγή Φωτο: Eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα