Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020 EUROKINISSI

Με το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών. Δείτε τα θέματα.

Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων με το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών για την ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και με το μάθημα των Μαθηματικών για την ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

Τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά με το νέο σύστημα

Page: /

Τα θέματα στα Μαθηματικά με το νέο σύστημα

Page: /

Τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά με το παλαιό σύστημα

Page: /

Τα θέματα στα Μαθηματικά με το παλαιό σύστημα

Page: /

Τα θέματα στα Μαθηματικά για τα Εσπερινά Λύκεια

Page: /

Το πρόγραμμα

Την Παρασκευή 19/6, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ώρα έναρξης της κάθε εξέτασης είναι 08:30 (κοινή για όλους τους υποψηφίους). Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα), που είναι επίσης μάθημα Γενικής Παιδείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πανελλήνιες 2020
SHARE:

24Media Network