Πανελλήνιες 2024: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά – Για πολύ καλά προετοιμασμένους τα θέματα

Διαβάζεται σε 4'
Πανελλήνιες 2024: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά – Για πολύ καλά προετοιμασμένους τα θέματα
EUROKINISSI

Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις τα θέματα που “έπεσαν” στα Μαθηματικά στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, σήμερα, Τρίτη (4/6/2024).

Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίστηκαν σήμερα, Τρίτη (4/6) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται σήμερα στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών),τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Τα φροντιστήρια Παπαδέα έδωσαν στη δημοσιότητα τις λύσεις των θεμάτων στο μάθημα των Μαθηματικών, σχολιάζοντας πως τα θέματα ήταν για πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές, είχαν διαβαθμισμένη δυσκολία και κάλυπταν όλη την ύλη.

Οι απαντήσεις στα θέματα των Μαθηματικών:

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα για τα ΓΕΛ

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα μεσολαβήσει ένα κενό, λόγω της διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών Εκλογών στις 9 Ιουνίου και έτσι οι Πανελλήνιες θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με τα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα για τα ΕΠΑΛ

Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, έως και τις 17 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου εξετάστηκαν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Ακολούθως, την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Σημειώνεται, ότι λόγω των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα