Πανελλήνιες 2024: Στα Γερμανικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Διαβάζεται σε 2'
Πανελλήνιες 2024
Πανελλήνιες 2024

Στα Γερμανικά εξετάζονται σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το πρόγραμμα της εβδομάδας.

Συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη (19/6) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις με τους υποψήφιους να εξετάζονται στα Γερμανικά.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν με το Ελεύθερο την Πέμπτη 20 Ιουνίου και το Γραμμικό Σχέδιο την Παρασκευή 21 Ιουνίου ενώ η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση του μαθήματος Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (Τρίτη 25 Ιουνίου), Γαλλικά (Τετάρτη 26 Ιουνίου), Ισπανικά (Πέμπτη 27 Ιουνίου) και Ιταλικά (Παρασκευή 28 Ιουνίου).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 (Γερμανικά, Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά).

Για το μάθημα Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία με ώρα εξέτασης 11:30, το πέρας προσέλευσης έχει οριστεί στις 11:00.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών είναι τρεις ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι ώρες.

Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 4΄ έως 6΄ λεπτά ανά υποψήφιο, ενώ για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις ώρες και 30΄ λεπτά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα