“Προπαγάνδα” οι λιποθυμίες μαθητών

“Προπαγάνδα” οι λιποθυμίες μαθητών
12-9-2011-ΡΟΔΟΣ-ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας την ύπαρξη καταγγελιών για λιποθυμίες μαθητών από ασιτία. Κάνει λόγο για χρησιμοποίηση των παιδιών, ώστε να δημιουργηθεί κλίμα ανασφάλειας

Σε κατηγορηματική διάψευση, σχετικά με καταγγελίες του Α’  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για λιποθυμίες μαθητών από ασιτία, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με το υπουργείο, δεν έχει γίνει καμία αναφορά, ούτε από εκπαιδευτικό, ούτε από Σύλλογο Εκπαιδευτικών σχετικά με κρούσματα λιποθυμίας μαθητών από ασιτία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε έλεγχο που έγινε στα σχολεία της περιοχής, δεν υπήρξε αναφορά για λιποθυμικά επεισόδια μαθητών.

“Κάποιοι επιχειρούν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς να δημιουργήσουν με ακραίο τρόπο κλίμα ανασφάλειας στα σχολεία και  βάζουν λουκέτα και αλυσίδες παρακωλύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία” αναφέρει το υπουργείο και προσθέτει:

“Τώρα κάποιοι καταφεύγουν μέσω των ΜΜΕ και στο έσχατο μέσο της λαϊκίστικης προπαγάνδας, χωρίς να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους ίδιους τους μαθητές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα