Πρόταση συνένωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το ΤΕΙ Κρήτης

Πρόταση συνένωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το ΤΕΙ Κρήτης

Επιστολή της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χρ. Βιτσιλάκη προς την Επιτροπή “Γαβρόγλου”.

Η πρότασή της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκδηλώνει το ενδιαφέρον για συνένωση του Ιδρύματος με το ΤΕΙ Κρήτης, όπως αναφέρει το Alfavita.

“Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλουμε και εγγράφως το ενδιαφέρον του Πανεπιστημίου Αιγαίου να συμμετάσχει στο διάλογο που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της Επιτροπής σας σχετικά με το μέλλον του ΤΕΙ Κρήτης, με προοπτική τη συνένωσή του με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προς μια κοινή δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία και με όρους σεβασμού και προώθησης της επιστημονικής εγκυρότητας και ιδρυματικής ακεραιότητας του ΤΕΙ Κρήτης.” σημειώνει η Πρυτανισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

“Η εκδήλωση αυτή ενδιαφέροντος έρχεται ως συνέχεια σχετικών αποφάσεων των συλλογικών οργάνων του Πανεπιστημίου μας, που μεταξύ άλλων έλαβαν υπόψη και τα δεδομένα της συνάντησης εργασίας μεταξύ εμού της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Πρύτανη του ΤΕΙ Κρήτης κ. Νίκο Κατσαράκη, κατά την οποία κατεγράφη αμοιβαίως η εκτίμηση ότι η συνένωση των δύο Ιδρυμάτων διασφαλίζει και για τα δύο σημαντικότατα οφέλη και αναπτυξιακές προοπτικές” σημειώνει η επιστολή προς τη επιτροπή “Γαβρόγλου.

 Με βάση τα ανωτέρω παρακαλούμε την Επιτροπή σας όπως στο πλαίσιο του έργου της εξετάσει την ανωτέρω πρόταση και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για τη δια ζώσης διεξοδικότερη ανάπτυξη των επιμέρους διαστάσεων του θέματος και συζήτηση επ ́ αυτού σε σχετική συνεδρίασή σας”.

Διαβάστε ακόμη στο Alfavita.gr

Σεμινάριο για το χώρο της τάξης: Αναδιαμόρφωση και Μετάλλαξη

Το κορυφαίο επιμορφωτικό σεμινάριο για GDPR (και Live Streaming)

Επιμορφώσου ΔΩΡΕΑΝ στους κλάδους του ποτού, φαγητού, καφέ, τουρισμού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα