Στους δρόμους οι μαθητές τη Δευτέρα σε Αθήνα και άλλες πόλεις

Στιγμιότυπο από την μαθητική κινητοποίηση την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, στα Προπύλαια ενάντια στο "Νέο Λύκειο" και την Τράπεζα Θεμάτων. Οι μαθητές επίσης αντιδρούν στα ωράρια, τα φροντιστήρια και τις εξετάσεις, ζητούν επίσης μόνιμους διορισμούς για την κάλυψη των αναγκών σε καθηγητές.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Στιγμιότυπο από την μαθητική κινητοποίηση την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, στα Προπύλαια ενάντια στο "Νέο Λύκειο" και την Τράπεζα Θεμάτων. Οι μαθητές επίσης αντιδρούν στα ωράρια, τα φροντιστήρια και τις εξετάσεις, ζητούν επίσης μόνιμους διορισμούς για την κάλυψη των αναγκών σε καθηγητές. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι μαθητές τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, με μια σειρά αιτημάτων όπως η διασφάλιση της χρηματοδότησης για τα σχολεία και η κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικούς.

Μαθητικές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, με μια σειρά αιτημάτων όπως η διασφάλιση της χρηματοδότησης για τα σχολεία και η κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικούς.

Στην Αθήνα, μαθητικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 στα Προπύλαια, ενώ θα προηγηθεί στις 10.00 στον ίδιο χώρο, συναυλία.

Παράλληλα, η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει στάση εργασίας για την ίδια μέρα από τις 11.00 έως τις 14.00 και καλεί σε συμμετοχή των καθηγητών στη μαθητική κινητοποίηση.

Να στηρίξουν το μαθητικό συλλαλητήριο καλεί τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων το ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network