Συνεχίζουν την αναστολή συγγραμμάτων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ οι εκδότες

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Αναστολής συνέχεια αποφάσισαν οι εκδότες και μέλη του Συλλόγου Εκδοτών Επιστημονικού Βιβλίου. Νέα συνέλευση σήμερα, με το υπουργείο Παιδείας να καταβάλλει οφειλές. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η αναστολή

Σκληραίνουν τη στάση τους οι εκδότες των φοιτητικών συγγραμμάτων συνεχίζοντας την αναστολή διανομής για άλλες 10 μέρες.

Συγκεκριμένα, σήμερα κατά τη γενική συνέλευση με εκδότες-μέλη του Συλλόγου Εκδοτών Επιστημονικού Βιβλίου (ΣΕΕΒΙ) αποφασίστηκε ολιγοήμερη παράταση μέχρι και τις 30 Οκτώβρη όπου θα επανεξεταστεί το θέμα, καθώς όπως σημειώνουν, δεν έλαβαν τις απαραίτητα εχέγγυα από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότερα, την περασμένη Τετάρτη είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος αν και τους είχε υποσχεθεί γραπτό χρονοδιάγραμμα για την αποπληρωμή των χρεών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, τελικά, όπως αναφέρουν εκδότες, δεν τους έδωσε κάτι απτό παρά μόνο προφορικές υποσχέσεις.

Πάντως, το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να καταβάλλει τμηματικά τα οφειλόμενα ποσά και όπως όλα δείχνουν, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η αποπληρωμή του εαρινού εξαμήνου 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χωρίς συγγράμματα μένουν οι φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

SHARE:

24Media Network