Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ  ΤΗΣ ΟΛΗΣ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ)
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ) ICON

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων για μία θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Μέχρι τις 28 Ιουνίου η κατάθεση του νέου, ηλεκτρονικού μηχανογραφικού

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν και να αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων που διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

"Yπολογίζουμε ότι τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα", δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση το πρωί της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων, η οποία από φέτος θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά, ξεκίνησε την Παρασκευή παρότι οι υποψήφιοι δεν γνωρίζουν τις βαθμολογίες τους και θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου.

Πάντως, οι υποψήφιοι προηγούμενων ετών, οι οποίοι γνωρίζουν τις βαθμολογίες τους, μπορούν να καταθέσουν άμεσα το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Αλλωστε το αρμόδιο υπουργείο, με σχετική επιστολή του προς τις κατά τόπους εκπαιδευτικές διευθύνσεις την περασμένη Πέμπτη, ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διορθωθούν τα χιλιάδες γραπτά, αλλά και να υπάρξει συντονισμός ως προς την κατάθεση των νέων ηλεκτρονικών μηχανογραφικών.

Στην επίσημη ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου διευκρινίζονταν τα εξής:

"Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο  Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και  Θρησκευμάτων, η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011, αφού οι υποψήφιοι προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011.

Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011.

Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν την δυνατότητα αυτή".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πανελλήνιες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρώτα το μηχανογραφικό και μετά οι βαθμολογίες

Το έξυπνο μηχανογραφικό

SHARE:

24Media Network