"Τηλέμαχος": Οι 37 δήμοι της Αττικής των οποίων τα σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τρίτη

Σχολείο στο Ναύπλιο
Σχολείο στο Ναύπλιο EUROKINISSI

Περισσότεροι από τους μισούς δήμους της Αττικής έχουν εκδώσει μέχρι στιγμής, "απαγορευτικό" για τα σχολεία. Ο αριθμός τους τις επόμενες ώρες ενδέχεται να αυξηθεί.

Στους 37 ανέβηκε ο αριθμός των δήμων της Περιφέρειας Αττικής, των οποίων τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη, καθώς η παροδική βαρυχειμωνιά κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της, όσο βραδυάζει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη στη Ραφήνα εμφανίσθηκαν τα πρώτα χιόνια του χειμώνα...

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν εκδώσει «απαγορευτικό» για τα σχολεία - και για την προστασία των παιδιών - περισσότεροι από τους μισούς δήμους της Αττικής.

Ειδικότερα, στον Κεντρικό Τομέα κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στους δήμους: Ηλιούπολης, Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Βύρωνα, Καισαριανής.

Στον Βόρειο Τομέα κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους: Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού, Αγ. Παρασκευής, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Βριλησσίων, Ν. Ιωνίας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Πεντέλης.

Στο Νότιο Τομέα κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους: Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα (και την Τετάρτη), Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.

Στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους: Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.

Στην Π.Ε. Νήσων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Σπετσών και Σαλαμίνας.

Ο αριθμός των δήμων, των οποίων τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη, ενδέχεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς εξαρτάται από τα καιρικά φαινόμενα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το "έστρωσε" στα βόρεια της Αθήνας

Επέλαση του "Τηλέμαχου" - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κακοκαιρία: Κλειστά την Τρίτη σχολεία στην Αττική - Οι περιοχές όπου δεν θα λειτουργήσουν

SHARE:

24Media Network