Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο μέλος του EC-Council Academia για την παροχή κορυφαίων προγραμμάτων πιστοποίησης στο Cybersecurity

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο μέλος του EC-Council Academia 
για την παροχή κορυφαίων προγραμμάτων πιστοποίησης στο Cybersecurity

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, έγινε Partner του EC-Council Academia, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου προγραμμάτων πιστοποίησης στην Ασφάλεια Πληροφοριών (Cybersecurity).

Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παρέχει την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση σπουδών, καθώς προσφέρει 3 Bachelors και 4 Masters κορυφαίων Διεθνών Πανεπιστημίων σε περιζήτητα και καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα επιστημονικά πεδία του κλάδου. Στα Masters της Σχολής περιλαμβάνεται και το μοναδικό στην Ελλάδα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στον παγκοσμίως ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας και Εγκληματολογίας, MSc Information Security and Computer Forensics.

Η νέα αυτή συνεργασία με το EC-Council

έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εξειδίκευση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην παροχή υψηλής ποιότητας σπουδών στην Ασφάλεια Πληροφοριών και να προσθέσει στο ήδη ισχυρό χαρτοφυλάκιο της Σχολής Πληροφορικής τις κορυφαίες πιστοποιήσεις του ECCouncil, με υψηλή αναγνωρισιμότητα στη διεθνή αγορά εργασίας.

Το EC-Council (International Council of E-Commerce Consultants) είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός πιστοποίησης στην Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων στον κόσμο, με παρουσία σε 145 χώρες. Έχει αναπτύξει διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα κατάρτισης όπως τα Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (C|HFI), Certified Security Analyst (ECSA), License Penetration Testing (Practical) programs και μέχρι σήμερα, έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 200.000 επαγγελματίες Ασφάλειας Πληροφοριών, διαμορφώνοντας το γίγνεσθαι και τις τάσεις στον κλάδο.

Ως μέλος του EC-Council Academia, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πλέον προσφέρει το περιζήτητο σεμινάριο Certified Ethical Hacker (CEH). Πρόκειται για ένα σεμινάριο 16 ωρών, που παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο Ethical Hacking, συνδυάζοντας τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εξάσκηση, και οδηγεί στην απόκτηση της επαγγελματικής πιστοποίησης Certified Ethical Hacker, (CEHv10) από το ECCouncil. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάρια προετοιμασίας, on-line πρόσβαση στο επίσημο υλικό του EC-Council και voucher εξέτασης για την επαγγελματική πιστοποίηση. Η εν λόγω επαγγελματική πιστοποίηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη της καριέρας των επαγγελματιών Ασφάλειας Πληροφοριών, καθώς προσφέρει ευρείες και καλά αμειβόμενες προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων (Υγεία, Οικονομία, Ενέργεια κ.α.) και στον δημόσιο τομέα.

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα