Ηλεκτρονικά η τακτοποίηση των αυθαιρέτων

Στιγμιότυπο απο την δόμηση στην πλαγιά του βουνού της Πάρνηθας,στην πλευρά του Τελεφερίκ,στις 14 Φεβρουαρίου 2010 (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
Στιγμιότυπο απο την δόμηση στην πλαγιά του βουνού της Πάρνηθας,στην πλευρά του Τελεφερίκ,στις 14 Φεβρουαρίου 2010 (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) EUROKINISSI

Αποκλειστικά ηλεκτρονικά θα γίνονται οι υποβολές αιτήσεων για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται

Σε άρθρο που ψηφίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης και συνιστά νέα αλλαγή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος θα αναλάβει τη δημιουργία της ιστοσελίδας για τα αυθαίρετα, με έξοδα που θα καλύψει το Πράσινο Ταμείο.

Όλα τα δικαιολογητικά (κατόψεις, τοπογραφικά, άδειες οικοδομής, φωτογραφίες) θα πρέπει να σκανάρονται και να αποστέλλονται μέσω του διαδικτυακού τόπου που θα δημιουργηθεί.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τα οικονομικά οφέλη από τη ρύθμιση, καθώς η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει δυο μήνες (από 1-10 μέχρι 31-11) και πρέπει να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέο "παράθυρο" στο νόμο για τα αυθαίρετα

Πληρώνεις και το σώζεις για 30 χρόνια

Ακριβό μου αυθαίρετο

SHARE:

24Media Network