Οι πιο βρώμικες παραλίες του κόσμου

Οι πιο βρώμικες παραλίες του κόσμου

Πού μπορείτε να πάτε αντ’αυτού, προκειμένου να βρείτε τον παράδεισο που αναζητάτε

Όταν θέλετε να σκεφτείτε μία παραλία, πιθανόν την οραματίζεστε καθαρή, αμμώδης με κρυστάλλινα νερά. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα με τις παραλίες. Η ρύπανση εξαντλείται σε πολλά μέρη του κόσμου και υπάρχουν φυσικές περιοχές που υποφέρουν εξαιτίας της.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πέντε από τις πιο βρώμικες παραλίες στον κόσμο – και προτάσεις για το πού μπορείτε να πάτε αντ ‘αυτού

Οι πιο βρώμικες παραλίες του κόσμου

KAMILO BEACH - ΧΑΒΑΗ

Η Χαβάη είναι γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες της, κι ενώ πολλές από αυτές είναι άριστα διατηρημένες, η Kamilo Beach στο Big Island αποτελεί εξαίρεση. Κι αυτό γιατί τα ρεύματα του Ωκεανού μεταφέρουν τα απορρίμματα από τη θάλασσα στην παραλία, δημιουργώντας ένα πλαστικό εφιάλτη.

Οι πιο βρώμικες παραλίες του κόσμου

PUNALU’U BEACH - ΧΑΒΑΗ

Αντ’αυτού, εάν τελικώς θέλετε να επισκεφθείτε τη νότια πλευρά του νησιού, όπου βρίσκεται η Kamillo Beach, μπορείτε να επιλέξετε την κοντινή παραλία Punalu’u, η οποία είναι διάσημη για τη μαύρη της άμμο. Κοιτάξτε απλά να είστε προσεκτικοί όταν κολυμπάτε, καθώς το νερό μπορεί να γίνει τραχύ.

Οι πιο βρώμικες παραλίες του κόσμου

JUHU BEACH - ΙΝΔΙΑ

Παρά το γεγονός ότι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στη Βομβάη, η Juhu Beach τυγχάνει να είναι μία από τις πιο βρώμικες στον κόσμο, μιας και καλύπτεται από διάφορα είδη αποριμμάτων, εκ των οποίων τα κυριότερα είναι πλαστικές σακούλες.

VERSOVA BEACH

Αντ’αυτού, μπορείτε να επιλέξετε τη Versona Beach. Οι κάτοικοι της πόλης εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν την παραλία καθαρή, μιας και η συγκεκριμένη κάποτε ήταν γεμάτη με σωρούς σκουπιδιών, αλλά μεταξύ του 2015 και του 2017, ο περιβαλλοντικός Αφρόζ Σαχ οδήγησε μια ομάδα περίπου 1.000 εθελοντών να καθαρίσει την παραλία, αφαιρώντας τα περισσότερα σκουπίδια. Σήμερα, είναι ένας επίγειος παράδεισος, αποτελώντας μια μεγάλη εναλλακτική λύση για τους επισκέπτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network