Στην Ελλάδα μία από τις πιο καθαρές παραλίες του κόσμου

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ EUROKINISSI

Εσείς με ποια κριτήρια επιλέγετε την παραλία σας; Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τις πιο καθαρές παραλίες του κόσμου.

Ορισμένες παραλίες είναι καλύτερες από άλλες. Κι ενώ πολλές φορές γίνεται λόγος για το πόσο άσπρη μπορεί να είναι η άμμος ή πόσοι φοίνικες υπάρχουν στην περιοχή, τα καθαρά νερά ίσως αποτελούν το σημαντικότερο παράγοντα επιλογής μιας παραλίας από τους ταξιδιώτες.

Παρακάτω ακολουθούν δέκα παραλίες με τα καθαρότερα ύδατα στον κόσμο. Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα:

MANINI'OWALI BEACH - ΧΑΒΑΗ

Οι επισκέπτες πρέπει να κατέβουν από ένα δρόμο και περάσουν μέσα από μεγάλους βράχους για να φτάσουν στην παραλία Manini’owali στο κύριο νησί της Χαβάης.

CALA MARIOLU - ΙΤΑΛΙΑ

Κατατάχθηκε στην πρώτη θέση της to-do λίστας του TripAdvisor για το Baunei στην Ιταλία με τους επισκέπτες να σχολιάζουν ακατάπαυστα το πόσο όμορφη και καθαρή αυτή η παραλία στο ιταλικό νησί της Σαρδηνίας είναι.

AITUTAKI LAGOON - COOK ISLANDS

Τα διαφανή νερά της Aitutaki, καθιστούν την παραλία ιδανικό προορισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα.

BAIA DOS PORCOS - ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Για να φτάσουν σε αυτήν την παραλία, οι επισκέπτες πρέπει να κατέβουν ένα δρόμο που βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω σε γκρεμούς. Ωστόσο, οι εκπληκτικοί σχηματισμοί πετρωμάτων και τα κρυστάλλινα καθαρά νερά στο τέλος τους αποζημιώνουν.

EXUMA - ΜΠΑΧΑΜΕΣ

Η Exuma, στις Μπαχάμες, φιλοξενεί πάνω από 365 νησιά με κρυστάλλινα νερά. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη και να κολυμπήσουν με χοίρους στο διάσημο Big Major Cay.

PORTHCURNO - ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Τα τιρκουάζ αυτά νερά του Porthcurno θυμίζουν λίγο πολύ τις παραλίες της Καραϊβικής. Ωστόσο, αυτή η παραλία βρίσκεται στη νότια πλευρά της Βρετανίας.

SHOAL BAY - ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ

Αυτή η παραλία βρίσκεται κοντά στο St. Martins και είναι διάσημη σε όσου αγαπούν την κατάδυση, αλλά και τα τοπικά καφέ και μπαρ.

ΝΑΥΑΓΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ

Μία από τις πιο γνωστές παραλίες στην Ελλάδα, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network