Ινσταγκραμικά τρακτέρ, αβρααμική τηλεργασία και αριστερό Game of Trolls

Διαβάζεται σε 2'
been there, done that

Τα τρακτέρ στην Αθήνα ως instagram event, τα λαγούμια των παλαιοχριστιανών, η ναπάλμ στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ και ο αιφνίδιος (;) θάνατος του Navalni γέμισαν την εβδομάδα που πέρασε.

Τα τρακτέρ ήρθαν, τα τρακτέρ έφυγαν, το Instagram πήρε φωτιά. Μερικά μπλόκα μένουν ακόμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μέσα σε μια εβδομάδα από 40 κύματα και ίσως λέω λίγα: η διάλεξη του Στέφανου Κασσελάκη στο LSE, το ερωτηματολόγιο στο isyriza, οι δυο τεταμένες συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, η παρέμβαση μπουρλότο του Αλέξη Τσίπρα και η ομιλία του Στέφανου στην έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ όπου προανήγγειλε ξανά εκλογές Προέδρου το Κόμματος προκάλεσαν μια κάποια ημικρανία στους ψηφοφόρους του κόμματος.

Χαμπέμους Παλαιοχριστιανούς. Οι δικοί μας Amish, οι δικοί μας Μενονίτες ζουν στην ορεινή Κορινθία σε σπηλιές σαν τους προπάππους τους και αρνούνται την τεχνολογία, αλλά δουλεύουν με τηλεργασία και laptop και η τηλεόραση δεν χορταίνει να μας ταΐζει πληροφορίες για αυτή την ιδιαίτερη οικογένεια.

Όταν λέω ότι θέλω να πάω να ζήσω σε μια σπηλιά πάντως εγώ δεν εννοώ αυτό. Ο αιφνίδιος θάνατος του βασικού πολιτικού αντιπάλου του Putin, Alexei Navalni στη χειρότερη ρωσική φυλακή, τον Πολικό Λύκο στην Αρκτική προκάλεσε αντιδράσεις σε όλο τον πλανήτη και τα ερωτηματικά είναι πολλά.

Ο Tucker Carlson που πήρε συνέντευξη στον Vladimir έπαθε Ευτύχη Μπλέτσα, πήγε να πουλήσει την ποιότητα ζωής στη Ρωσία ως καλύτερη από αυτή της Αμερικής και ο Jon Stewart δεν του χαρίστηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα