Μομφές, ορκωμοσίες, κακές ειδήσεις και unpopular opinions. Αλλά ένοχος ο Μίχος

Διαβάζεται σε 2'
been there, done that

Πρόταση μομφής, καταδίκη Μίχου και Πισπιρίγκου, κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη, τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα και η εξομολόγηση της Middleton γέμισαν την εβδομάδα που πέρασε.

Πρόταση μομφής είχαμε, τρομοκρατικό χτύπημα είχαμε, πτώση γέφυρας είχαμε, εξομολόγηση Kate είχαμε. Τουλάχιστον έχει ήλιο και κρίθηκαν ένοχοι ο Ηλίας Μίχος και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την 25η Μαρτίου γιόρτασε ο πρωθυπουργός στον Καναδά με Τριντό και φρέντο καπουτσίνο κι ο Στέφανος στη Θήβα με μπερέ και παρέλαση. Ορκίστηκε ήδη και γιορτάζει και τα γενέθλιά του.

Η πρόταση μομφής με αφορμή το δημοσίευμα του Βήματος για τις μονταρισμένες ομιλίες της βραδιάς της τραγωδίας των Τεμπών δεν έριξε την κυβέρνηση, αλλά έριξε δύο υπουργούς της. Και έκανε τον Γιώργο Φλωρίδη να πει πράγματα που δεν είχαμε ακούσει ως τώρα.

Ο Ηλίας Μίχος τελικά κρίθηκε από το δικαστήριο ένοχος και για βιασμό και για μαστροπεία του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.Ένοχη και η Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία με πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η Kate Middleton εμφανίστηκε σε ένα βίντεο και αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο και είναι σε διαδικασία επικουρικών χημειοθεραπειών. Μακάρι να μην είχε, μακάρι να το ξεπεράσει όσο γρηγορότερα γίνεται, αλλά συγκρατηθείτε λίγο με τα ποστ του πόσο απάνθρωποι ήμασταν πριν το αποκαλύψει.

Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη για το φρικτό τρομοκρατικό χτύπημα στο Crocus City Hall της Μόσχας με 140 νεκρούς και 180 τραυματίες. Τα βίντεο της εκτέλεσης των αθώων πολιτών που απλώς είχαν πάει σε μια συναυλία, θα με στοιχειώνουν. Αλλά θα με στοιχειώνουν και οι εικόνες των κατηγορουμένων χωρίς αυτιά, μάτια ή ικανότητα να σταθούν όρθιοι στο ρωσικό δικαστήριο.

Η κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη ήταν σοκαριστική. Δεν μασάει το Ρίο-Αντίρριο.

Ο P. Diddy ερευνάται για sex trafficking και βιασμούς ανηλίκων. Προφανώς και για ναρκωτικά και όπλα.

Ο Trump εννοείται τη γλίτωσε -σχετικά- φτηνά. Και το ποσό της εγγύησης μειώθηκε, και αναβολή πήρε. Αλλά τώρα και αυτός και ο Biden έχουν αντίπαλο τον Literally Anybody Else.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα