Πολάκης για Σακελλαρίου: Ώρα καλή στην πλώρη σου...

Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997 - 2014, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997 - 2014, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ποιητικό... είναι το σχόλιο που ανέβασε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης για την παραίτηση του Προέδρου του ΣτΕ, Νίκου Σακελλαρίου.

Η παραίτηση του Προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος έχει εξαπολύσει κατ' επανάληψη βολές εναντίον του συγκεκριμένου ανωτάτου δικαστηρίου, δηλώνοντας ευθέως στο πρόσφατο παρελθόν ότι το ΣτΕ υπονομεύει την κυβερνητική πολιτική.

Αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης ανέβασε σχόλιο ειδικά για την παραίτηση Σακελλαρίου στο Facebook, χρησιμοποιώντας μία ειρωνική μαντινάδα...

Δείτε εδώ την παλαιότερη ανάρτηση Πολάκη στο Facebook κατά του ΣτΕ, όπου προέβλεπε ότι "στο τέλος θα βγάλουν αντισυνταγματική την κυβέρνηση..."

Πολάκης για Σακελλαρίου: Ώρα καλή στην πλώρη σου...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, ΣΤΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση Πολάκη στο ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ

Δεκτή η παραίτηση του Νίκου Σακελλαρίου από το Σταύρο Κοντονή

Αντιπολίτευση για παραίτηση Σακελλαρίου: Σκιές στις σχέσεις κυβέρνησης- Δικαιοσύνης

Παπαδόπουλος: Δεν έχει δικαιολογητική βάση η παραίτηση Σακελλαρίου - Διαρροές υπήρχαν πάντα

ADVERTISING

SHARE: