1.500 ευρώ πρόστιμο στη Ζαρούλια για το αληταράδες σε συναδέλφους της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ  ΦΩΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Η ποινή αυτή, που επιβάλλεται για πρώτη φορά προβλέπει την παρακράτηση του 1/4 της αποζημίωσης του βουλευτή για ένα μήνα (vid)

Την πειθαρχική ποινή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά επέβαλε για πρώτη φορά σε βουλευτή η Βουλή την Παρασκευή.

Η ποινή επεβλήθη, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής που για μια ακόμη φορά παρεκτράπη. Ο λόγος για την σύζυγο του προφυλακισμένου αρχηγού του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια.

Η Ζαρούλια, κλείνοντας την ομιλία της στη Βουλή την Παρασκευή, αποκάλεσε τους συναδέλφους τους από τα άλλα κόμματα «αληταράδες». Αμέσως, ο προεδρεύων της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης πρότεινε να της επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς, πρόταση που έγινε φυσικά αποδεκτή από το Σώμα.

Η ποινή αυτή, που επιβάλλεται για πρώτη φορά προβλέπει την παρακράτηση του 1/4 της αποζημίωσης του βουλευτή για ένα μήνα. Επομένως, η Ζαρούλια θα λάβει για τον Ιανουάριο 1.500  με 1.600 ευρώ λιγότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE: