Αχτσιόγλου: "Χιλιάδες εργαζόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν οριστικά το δώρο Πάσχα"

Η Έφη Αχτσιόγλου
Η Έφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI

"Η επίμονα εσφαλμένη πολιτική της κυβέρνησης στα εργασιακά καταλήγει να είναι άκρως τιμωρητική" δήλωσε η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το δώρο Πάσχα.

Για "επίμονα εσφαλμένη πολιτική που καταλήγει να είναι τιμωρητική" κάνει λόγο η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου αναφερόμενη στην κίνηση της κυβέρνησης να καθυστερήσει την καταβολή του δώρου Πάσχα.

"Χιλιάδες εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει τελικά το δώρο Πάσχα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να καθυστερήσει την καταβολή του έως τα τέλη Ιουνίου. Η ΝΔ δεν υιοθέτησε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ το δώρο Πάσχα να καταβληθεί τη στιγμή που έπρεπε από το κράτος εξ ολοκλήρου προς τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία" ανέφερε η κα Αχτσιόγλου.

Και πρόσθεσε: "Το αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι όχι απλώς να μην έχουν λάβει το δώρο Πάσχα τη στιγμή που το είχαν περισσότερο ανάγκη, αλλά τελικά να κινδυνεύουν να το χάσουν οριστικά. Η επίμονα εσφαλμένη πολιτική της κυβέρνησης στα εργασιακά καταλήγει να είναι άκρως τιμωρητική".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network