Άδωνις Γεωργιάδης: Πόσταρε Ράδιο Αρβύλα για χάρη του… Νονού

Άδωνις Γεωργιάδης: Πόσταρε Ράδιο Αρβύλα για χάρη του… Νονού

Μολονότι ο Υπουργός Ανάπτυξης έχει στοχοποιήσει αρκετές φορές την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και να αναρτήσει το χιουμοριστικό βίντεο για το "καλάθι του νονού" με Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο.

Λένε πως “και η δυσφήμιση, είναι διαφήμιση” κι αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης το εκτίμησε, καθώς οι ανάγκες προβολής για ακόμα ένα καλάθι, από τα πολλά που επιστρατεύει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την παρατεταμένη ακρίβεια, μπορεί να ρίξει “γέφυρες” με μία εκπομπή που, αρκετές φορές, ο ίδιος έχει στοχοποιήσει.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος εμφανίζεται ελαστικός -αλλά και επιλεκτικός- στο χιούμορ, αν και το προηγούμενο διάστημα δεν υπέδειξε την ίδια ανοχή στην σοβαρή κριτική του “Ράδιο Αρβύλα” για το δυστύχημα των Τεμπών, ανέβασε το χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε, σατιρίζοντας το “καλάθι των νονών”.

Η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, παρουσίασε ένα μικρό σποτ με το “καλάθι του Νονού”, από τη θρυλική ταινία του Κόπολα, χρησιμοποιώντας τα γνωστά χιουμοριστικά voice-over για να αποδώσει αστείους διαλόγους στους πρωταγωνιστές, Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο.

Δείτε το βίντεο:

Για χάρη του… Νονού, λοιπόν, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να αναρτήσει το εν λόγω βίντεο, σχολιάζοντας σχετικά:

Το χιούμορ πάντα μου άρεσε. Αυτό το βίντεο έχει πλάκα αν και ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι το «Καλάθι του Νονού αλλά των Νονών»…εν τούτοις καλοδεχούμενη τέτοιου τύπου κριτικής”.

Ο Υπουργός εκτίμησε το χιούμορ των Ράδιο Αρβύλα, φτάνοντας στο σημείο μέχρι και να κάνει ανάρτηση για αυτό το mini parody του καλαθιού. Αυτό που δεν είχε εκτιμήσει, ωστόσο, ήταν η σκληρή κριτική που είχε κάνει -μεταξύ άλλων- και στο πρόσωπό του η ίδια εκπομπή μετά το δυστύχημα των Τεμπών.

Ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα…”, είχε γράψει σε πρόσφατο tweet του, ανάρτηση που είχε προκαλέσει μέχρι και την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα