Αυτό είναι το λογότυπο της Νέας Αριστεράς

Διαβάζεται σε 2'
Το λογότυπο της ΚΟ "Νέα Αριστερά"
Το λογότυπο της ΚΟ "Νέα Αριστερά" ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Εκτός από το όνομα “Νέα Αριστερά” της νέας ΚΟ των “11”, αποκαλύφθηκε και το λογότυπο του φορέα. Δείτε φωτογραφίες.

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (04/12) σε ειδική εκδήλωση στο Σεράφειο τα “αποκαλυπτήρια” του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 11 βουλευτών που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανακοινώθηκε, το νέο κοινοβουλευτικό σχήμα ονομάζεται “Νέα Αριστερά”, ενώ, μαζί με το όνομα, αποκαλύφθηκε και το λογότυπό του.

Νέα Αριστερά ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Το logo του φορέα “Νέα Αριστερά” απεικονίζει ένα βέλος, το οποίο δείχνει προς τα πάνω και τα αριστερά, ενώ στο σημείο εκείνο υπάρχει μια τελεία. Το φόντο στο οποίο παρουσιάστηκε το σήμα, ήταν κόκκινο, ενώ σε ορισμένα σημεία έφερε και πράσινες-μπλε αποχρώσεις.

Το λογότυπο της ΚΟ "Νέα Αριστερά" ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της νέας Κ.Ο. αποσαφήνισε πως το κοινοβουλευτικό σχήμα αποτελεί το πρώτο βήμα ενός πολιτικού εγχειρήματος ξεκαθαρίζοντας πως αυτό «θα διεκδικεί την διακυβέρνηση αφού είμαστε δύναμη κοινωνικής διεκδίκησης αλλά και δύναμη πολιτικής αλλαγής». Τονίζοντας πως η αντίληψη του νέου φορέα κινείται «μακριά από αρχηγισμούς».

Ο Αλέξης Χαρίτσης διευκρίνισε πως «δεν είναι ο στόχος μας να επιστρέψουμε πίσω το ρολόι του χρόνου» αλλά «θέλουμε μια νέα σύγχρονη, ευρωπαϊκή αριστερά» που θα είναι «αξιόπιστη μαχητική» αλλά και «ευρύχωρη και ανοιχτόμυαλη».

Το λογότυπο της ΚΟ "Νέα Αριστερά" ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ο Αλέξης Χαρίτσης. Οι Νάσος Ηλιόπουλος και Ευκλείδης Τσακαλώτος θα αναλάβουν ρόλο κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ενώ η Πέτη Πέρκα θα είναι η γραμματέας της.

Οι “11”, δε, που αποτελούν την Κ.Ο. είναι οι: Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πέτη Πέρκα, Χουσείν Ζειμπέκ και Φερχάτ Οζγκιούρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα