Αιχμή Μητσοτάκη για όσους καπηλεύονται και αμαυρώνουν το Πολυτεχνείο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Στάυρος Θεοδωράκης μίλησαν στην παρουσίαση του βιβλίου: «Το ευρωπαϊκό φαινόμενο: Η ενοποίηση και οι προσπάθειες υλοποίησης της ιδέας», των  κυρίων Παναγιώτη Λιαργκόβα και Χρήστου Παπαγεωργίου στο ξενοδοχείο CARAVEL. Δευτέρα 16 Οκτώβρη 2017. (EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Στάυρος Θεοδωράκης μίλησαν στην παρουσίαση του βιβλίου: «Το ευρωπαϊκό φαινόμενο: Η ενοποίηση και οι προσπάθειες υλοποίησης της ιδέας», των κυρίων Παναγιώτη Λιαργκόβα και Χρήστου Παπαγεωργίου στο ξενοδοχείο CARAVEL. Δευτέρα 16 Οκτώβρη 2017. (EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ανάρτηση στο twitter για το Πολυτεχνείο έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, διαχωρίζοντας όσους αγωνίστηκαν για να πέσει η Χούντα από όσους καπηλεύονται και αμαυρώνουν την επέτειο

Αιχμές για όσους καπηλεύονται και αμαυρώνουν την επέτειο του Πολυτεχνείου, άφησε ο προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο twitter, εκφράζοντας τις ευχαριστίες όλων σε όσους αγωνίστηκαν για να πέσει η Χούντα.

"Οι σκέψεις μου πάντα τέτοια μέρα είναι σε όσους αγωνίστηκαν για να πέσει η Χούντα. Τους ευχαριστούμε και τους τιμούμε εν αντιθέσει με όσους καπηλεύονται και αμαυρώνουν την επέτειο του Πολυτεχνείου", έγραψε ειδικότερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολυτεχνείο, Μητσοτάκης
SHARE: