Αήθης επίθεση Καρανίκα στη Ραχήλ Μακρή

Αήθης επίθεση Καρανίκα στη Ραχήλ Μακρή

Επίθεση Νίκου Καρανίκα εναντίον του στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας. Για ποιον λόγο κατηγορεί τη Ραχήλ Μακρή αλλά και τη Σοφία Βούλτεψη

Σκληρή επίθεση εναντίον της Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Ο ίδιος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, εναντίον της κ. Μακρή η οποία υπήρξε βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ:

"Η Ραχήλ Μακρή... αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.

Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.

Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.

"Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες", λέει ο λαός και αποφεύγουμε... αυτήν την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να’ ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.

Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της ΝΔ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον".

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, ο Ν. Καρανίκας έσβησε την ανάρτηση του την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Αήθης επίθεση Καρανίκα στη Ραχήλ Μακρή
SHARE:

24Media Network