Αν πειράξουν τον Παπανδρέου, θα γίνει μακελειό

Βουλη προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τη νεολαία και τα δικαιώματα των νέων.(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Βουλη προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τη νεολαία και τα δικαιώματα των νέων.(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σκληρά λόγια από τον Α. Λοβέρδο, που προειδοποίησε ότι στη χώρα θα υπάρξει μακελειό αν επιχειρηθεί δίωξη Παπανδρέου για το έλλειμμα. Δείτε το βίντεο (Vid)

Σε δήλωση σοκ προχώρησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στην κίνηση του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να διαβιβάσει στον Άρειο Πάγο τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ .

Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται δίωξη του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για το έλλειμμα του 2009, καθώς τα στοιχεία είχαν εγκριθεί και από την Eurostat.

ADVERTISING

Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει λόγο για... "μακελειό", αν κάποιοι προσπαθήσουν να βλάψουν τον κ. Παπανδρέου!

"Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Αναφερόμενος στην ουσία της υπόθεσης, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι "ο εισαγγελικός λειτουργός οφείλει, όταν υπάρχει μία καταγγελία ενός πολίτη και ακούγεται το όνομα κάποιου που είναι υπουργός, να σταματά επί τόπου, γιατί απαγορεύεται να κάνει αξιολόγηση, γιατί αλλιώς παραβιάζει το Σύνταγμα και τις κείμενες νομοθεσίες, και να αποστείλει το φάκελο στη Βουλή η οποία και θα κρίνει", πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ζητήσει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά και την απομάκρυνση από την κυβέρνηση Παπαδήμου, όσων εμπλέκονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ευθύνες στην κυβέρνηση Παπανδρέου για το φουσκωμένο έλλειμμα

Δήλωση Λοβέρδου για ΕΛΣΤΑΤ και Παπανδρέου

SHARE:

24Media Network