ΝΔ κατά Κασιμάτη: Να αποπεμφθεί για το “μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι” – Η απάντησή της

ΝΔ κατά Κασιμάτη: Να αποπεμφθεί για το “μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι” – Η απάντησή της
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη Eurokinissi

Η Νίνα Κασιμάτη συμπεριέλαβε σε ανάρτησή της το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" και προκάλεσε την οργίλη ανακοίνωση της ΝΔ. Απαντά με επιστολή στην Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά.

Την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ανάρτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη η οποία περιελάμβανε το γνωστό σύνθημα “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι” η οποία εν συνεχεία κατέβηκε από το λογαριασμό της. 

Το κυβερνών κόμμα αξιώνει την αποπομπή της κυρίας Κασιμάτη. Η σχετική ανακοίνωση: “Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ.Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Από την πλευρά της η κ. Κασιμάτη, με επιστολή που έστειλε στην Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά, έκανε λόγο για έκφραση “η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική κοινωνία, και ειδικότερα στις νεότερες γενιές, για τις θλιβερές, αλλά υπαρκτές, εξαιρέσεις συναδέλφων σας που κάνουν παράνομη χρήση βίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας”. 

Ολη η επιστολή: 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version