Ανδρουλάκης για Φώφη Γεννηματά: “Θα την θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη”

Διαβάζεται σε 1'
Στιγμιότυπο από ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη
Στιγμιότυπο από ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη Eurokinissi

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε δήλωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον αδόκητο θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε, σε δήλωσή του, ότι πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από εκείνο το πρωινό του Οκτωβρίου, που η Φώφη έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα.

«Θα την θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη …. είχε το ιδιαίτερο χάρισμα να μπολιάζει κάθε στιγμή της πολιτικής της παρουσίας και δράσης με την αγάπη και την έγνοια για τον άνθρωπο», τόνισε υπογραμμίζοντας πως «το όραμά της για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγό για όλους μας».

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι η Φώφη Γεννηματά «δεν δείλιασε μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις για την παράταξη. Δεν έβαλε τις πολιτικές της αξίες στο ζύγι της μικροκομματικής και κοντόφθαλμης πολιτικής συγκυρίας, διασφαλίζοντας την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, μέχρι την τελευταία στιγμή, για να μείνει το όνειρο ζωντανό».

«Είναι χρέος να συνεχίσουμε αταλάντευτα την προσπάθεια για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα