Ανδρουλάκης για διάγγελμα Μητσοτάκη: Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα

Ανδρουλάκης για διάγγελμα Μητσοτάκη: Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Το σχόλιο του υποψήφιου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκη για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με την πανδημία κορονοϊού.

Για μέτρα που έπρεπε να είχαν ληφθεί εδώ και καιρό, έκανε λόγο ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ της Πέμπτης (18/11).

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα», λέει ο θυμόσοφος λαός. Τα νέα μέτρα του κ. Μητσοτάκη έπρεπε να έχουν προηγηθεί προ πολλού, βγαίνουν με το σταγονόμετρο και επιβεβαιώνουν την ατολμία και την έλλειψη αποφασιστικότητας της κυβέρνησης. Επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα: υποχρεωτικός εμβολιασμός στους δημόσιους λειτουργούς που έρχονται σε επαφή με μεγάλα κοινά, ενίσχυση της τηλεργασίας για αποσυμφόρηση στους χώρους εργασίας και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τακτικοί έλεγχοι και ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας”, ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Και πρόσθεσε: “Στις τραγικές στιγμές που ζει ο ελληνικός λαός, απαιτούνται σοβαρά και αποτελεσματικά μέτρα υγειονομικής προστασίας, με την οικονομία ανοιχτή, όπως έκαναν με επιτυχία και άλλα ευρωπαϊκά κράτη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα