Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ακούμε δηλώσεις εντυπωσιασμού για το Eurogroup

Με το προεδρείο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου συναντήθηκε την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ο Προεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Eurokinissi
Οι δηλώσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το αδιέξοδο των μαραθώνιων συζητήσεων στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος
- 21 Νοεμβρίου 2012 14:17
“Δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης”, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης τα μηνύματα που έστειλαν οι κυβερνητικοί εταίροι στην Ε.Ε. και το ΔΝΤ με αφορμή τη χθεσινή άκαρπη συνεδρίαση του Eurogroup.
“Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία ως χθες χαρακτηριζόταν από την ενδοτικότητα και την πλήρη παράδοση στις απαιτήσεις της τρόικας θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστη σήμερα, αν μαζί με τις δηλώσεις που εκστομίζονται για εσωτερική κατανάλωση και εντυπωσιασμό, υπήρχε στο συρτάρι και ένα σχέδιο εθνικής αντίδρασης στον μνημονιακό μονόδρομο αλλά και η διάθεση να εφαρμοσθεί”, σημείωσε ο κ. Ζώης.