Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Οι μετατάξεις είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις ενός τελειωμένου Πρωθυπουργού

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Οι μετατάξεις είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις ενός τελειωμένου Πρωθυπουργού
Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου Eurokinissi

Ο Κ. Τσίπρας είναι σε αποδρομή. Οι μετατάξεις είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις ενός τελειωμένου Πρωθυπουργού, δήλωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στον σταθμό μας.

Ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι είναι σε αποδρομή. Οι μετατάξεις είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις ενός τελειωμένου Πρωθυπουργού και μιας τελειωμένης κυβέρνησης”.

Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6 η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία πρόσθεσε ότι “η έμφαση όλων μας είναι στην επόμενη μέρα με την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα είναι όλων των Ελλήνων”.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι δεν είναι αναστρέψιμο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. “Μιλάμε για το πόσο μεγάλη θα είναι η νίκη” σημείωσε και χαρακτήρισε εφικτό σενάριο την αυτοδυναμία την οποία θεωρεί θετική για τη σταθερότητα της επόμενης μέρας.

Για τις ενστάσεις της Κομισιόν, επανέλαβε τη γαλάζια θέση για επαναδιαπραγμάτευση των πρωτογενών πλεονασμάτων χωρίς δημοσιονομικό εκτροχιασμό και τόνισε ότι η αναπτυξιακή δυναμική της Ελλάδος θα βοηθήσει σε αυτό.

Σχετικά με την απόλυση 1550 συμβασιούχων που θέλουν οι Βρυξέλλες, η κα. Ασημακοπούλου μίλησε για αξιολόγηση και αναδιαμόρφωση στο Δημόσιο που θα αφορά και τους συμβασιούχους.

Παρότι δεν θέλησε να σχολιάσει τα εσωτερικά θέματα του ΚΙΝΑΛ, αναφέρθηκε στη τελευταία ομιλία Βενιζέλου στη Βουλή, και είπε ότι γενικά ο λόγος του κου. Βενιζέλου ήταν λόγος υψηλού επιπέδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα