Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Σεξιστικό σχόλιο για Σοφί Ιν’τ Φελντ και Ζωή Κωνσταντοπούλου

Διαβάζεται σε 2'
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Σεξιστικό σχόλιο για Σοφί Ιν’τ Φελντ και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου eurokinissi

Χυδαιότητες on-air από την Ασημακοπούλου για Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σόφι Ιν’τ Βελντ. Η οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Με ανεπίτρεπτες εκφράσεις επέλεξε να τοποθετηθεί η ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, επί του σκανδάλου των υποκλοπών και της συζήτησης που έλαβε χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο, υπερασπιζόμενη την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε αρχικά πως φέρνει… ευρωπαϊκό αέρα στην εκπομπή, και εν συνεχεία ανέφερε ότι η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου της Ελλάδας που έλαβε χώρα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, προκλήθηκε από “μια κλίκα από κεντροαριστερούς πολιτικούς με δική τους ατζέντα της οποίας ηγείται μια ολλανδέζα (sic), η Ιντ Φελτ. Για να σας δώσω μια εικόνα είναι σαν να ακούς την Κωνσταντοπούλου αλλά με κατσαρά μαλλιά και στο πιο ξανθό”.

Στη συνέχεια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποστήριξε ότι αν ακούσεις την ομιλία της Σοφί Ιν’τ Φελντ είναι σαν να διαβάζει τα tweets του Γιώργου Κύρτσου.

Με σκληρό τρόπο τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του ΕΚ, Δημήτρης Παπαδημούλης. “Η απίστευτη σεξιστική χυδαιότητα κατά της κυρίας Σοφί Ιν’τ Φελντ, μιας κεντροξιάς Ευρωβουλευτού από την Ολλανδία, που έχει οριστεί ΟΜΟΦΩΝΑ εισηγήτρια του Ευρωκοινοβουλίου για το σκάνδαλο των υποκλοπών, προδίδει μεγάλο έλλειμμα επιχειρημάτων και ήθους! Ντροπή σας κυρία Ασημακοπούλου”, έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα