"Άνοιγμα" στον Γιάννη Σαρίδη από Μιχάλη Καλογήρου κι Αλέκο Φλαμπουράρη

Ο Γιάννης Σαρίδης
Ο Γιάννης Σαρίδης EUROKINISSI

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κι ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκαν με θερμά λόγια στην πρόταση νόμου για την νομική βοήθεια στους οικονομικά αδύναμους που έχει καταθέσει ο βουλευτής που έχει εκφράσει την πρόθεσή του να μην καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό.

Άνοιγμα στον Γιάννη Σαρίδη της Ένωσης Κεντρώων που έχει εκφράσει την πρόθεσή του να μην καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό έκανε εμμέσως ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου. Αναλύοντας τα νομοθετήματα που σχεδιάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης για την νέα χρονιά, ο Μ. Καλογήρου σχολίασε ότι «σημαντική θα είναι η θεσμοθέτηση της νέας νομικής βοήθειας για την υπεράσπιση των αδυνάτων» τονίζοντας ότι «ασφαλώς θα ληφθούν υπόψη πρωτοβουλίες, νομοθετικές προτάσεις και από βουλευτές πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας» σε μία έμμεση, αλλά σαφή αναφορά στην σχετική πρόταση νόμου του Γ. Σαρίδη.

Υπενθυμίζεται ότι την υιοθέτηση της πρότασης νόμου του από την κυβέρνηση είχε ζητήσει εμμέσως κι ο ίδιος ο Γ. Σαρίδης παρατηρώντας ότι κάτι τέτοιο θα τον έκανε να πιστέψει στην στροφή της κυβέρνησης προς το Κέντρο. Αντίστοιχη αναφορά στον Γ. Σαρίδη έκανε κι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος τόνισε ότι τα νομοθετήματα που προωθεί η κυβέρνηση έχουν «ταξική μεροληψία» όπως έχει κι η πρόταση του Γ. Σαρίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στη ΝΔ προσχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης - στους 78 βουλευτές η γαλάζια ΚΟ

SHARE: