Αντιδράσεις για το λουκέτο σε Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ: Επιχειρούν αναδίπλωση

Αντιδράσεις για το λουκέτο σε Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ: Επιχειρούν αναδίπλωση

Για μετεστέγαση και όχι κατάργηση της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη μιλούν οι αρμόδιοι φορείς. Προσπάθεια αναδίπλωσης του λουκέτου, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις

Πολιτικές παρενέργειες εντός κι εκτός ΠΑΣΟΚ προκάλεσε το επικείμενο κλείσιμο της οργάνωσης της ΤΟ Μασταμπά Ηρακλείου λόγω των οικονομικών προβλημάτων , όπως αποκάλυψε το CRETALIVE.

Σήμερα Πέμπτη γίνεται προσπάθεια να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις και με ανακοίνωσή τους οι Νότιες Συνοικίες αναφέρουν ότι 'δεν είναι κατάργηση, αλλά ...μεταστέγαση.

Φυσικά η 'μεταστέγαση'  που επικαλούνται δεν είναι μια συνήθης...μετακόμιση αφού στην πραγματικότητα θα είναι στο ίδιο κτίριο που στεγάζεται και η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου (εκεί στεγάζεται και το γραφείο του κ. Κεγκέρογλου) και επί της ουσίας 'καταργείται' η οργάνωση.

"Όλα τα άλλα είναι για να γίνεται συζήτηση", λένε στο ΠΑΣΟΚ που τα έχουν με ορισμένα στελέχη που έχουν αφήσει στην τύχη της την οργάνωση.

Αλλά το σημαντικό σύμφωνα με πληροφορίες είναι ότι γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί η οργάνωση στον Μασταμπά.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος προκλήθηκαν αντιδράσεις.

Τα χρήματα δεν είναι πολλά και γίνεται προσπάθεια να βρεθούν. "Δεν μπορούμε να κατεβάσουμε τη σημαία μας. Κάνουμε προσπάθεια να βρούμε τα χρήματα. Αλλιώς τι θα κάνουμε θα πάει να στεγαστεί εκεί που είναι και η Νομαρχιακή" τόνισε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που ξέρει τι γίνεται στην οργάνωση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Καμιά απόφαση για κλείσιμο της οργάνωσης Μασταμπά δεν έχει κατατεθεί και πολύ περισσότερο δεν έχει ληφθεί.

Η Σ.Ε. της τοπικής οργάνωσης συνεχίζει να εργάζεται για την ανασυγκρότηση με συνεχείς συνελεύσεις μελών και εκδηλώσεις, τους τελευταίους μήνες.

Βεβαίως, ανάμεσα στα θέματα που μας απασχολούν είναι και η αυτοχρηματοδότηση της οργάνωσης, που αποτελεί πολιτική επιλογή.

Την πρόταση για ενδεχόμενη μεταστέγαση που κατέθεσαν μέλη της Σ.Ε. είμαστε υποχρεωμένοι εκ του καταστατικού να τη θέσουμε στην προσεχή συνέλευση την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ.

Όμως αυτό είναι εσωτερικό θέμα που αφορά και τη διαπραγμάτευση με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου στην οποία κάποιοι φαίνεται ότι θέλουν να παρέμβουν.

Η πολιτική απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε τη δράση μας με εντατικοποίηση της δουλειάς μας, με νέες πρωτοβουλίες, πιο δυναμικά,  για να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας και στους ανθρώπους του.

Αυτά θα πράξουμε διαψεύδοντας τους ευσεβείς πόθους ορισμένων που βιάστηκαν να διαδώσουν τα περί “κλεισίματος” και δικαιώνοντας τα πολυάριθμα μέλη που με αφορμή τα δημοσιεύματα εξέφρασαν τη θέλησή τους να στηρίξουν την οργάνωση".

Πηγή: cretalive.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network