Αντιπρόεδρος της ευρωβουλής ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Παπαδημούλης στη συνέχιση της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας και άλλες διατάξεις», την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Παπαδημούλης στη συνέχιση της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας και άλλες διατάξεις», την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο μοναδικός Έλληνας στο προεδρείο του νυν ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έγινε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, που εξελέγη στη θέση του αντιπροέδρου

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξελέγη την Τρίτη (01/07) ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.Ο κ. Παπαδημούλης είχε προταθεί ομόφωνα από την ευρωομάδα της Αριστεράς για τη συγκεκριμένη θέση, όντας ο μοναδικός Έλληνας που συμμετέχει στο προεδρείο της νυν ευρωβουλής.

"Ευχαριστώ όσες και όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Είναι μια σημαντική διάκριση και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τη χώρα. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ σε αυτήν την εμπιστοσύνη" δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης μετά την εκλογή του.

SHARE:

24Media Network