Απαντά στα fake news περί τηλεφωνήματος Κασσελάκη η πλευρά Αχτσιόγλου

Διαβάζεται σε 2'
Έφη Αχτσιόγλου
Έφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI @ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απαράδεκτο κρίσιμες στιγμές να καθορίζονται από ψευδείς ειδήσεις και αναπάντητες κλήσεις.

Απάντηση σε fake news που είδαν το φvς της δημοσιότητας και θέλουν την Έφη Αχτσιόγλου να «μην σηκώνει το τηλέφωνο» σε χθεσινή απόπειρα επικοινωνίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, έδωσε η πρώην υπουργός Eργασίας.

Από «κύκλους κοντά στον πρόεδρο» υποστηρίζεται πως υπήρξε χθες απόπειρα τηλεφωνικής επικοινωνίας και ότι υφίσταται καταγεγραμμένη κλήση στις 11.32. Επισημαίνεται μάλιστα πως η Έφη Αχτσιόγλου «μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο» με σαφή υπονοούμενα ότι η πρώην υπουργός δεν θέλησε να έχει επικοινωνία.

Την ίδια στιγμή από το περιβάλλον της Έφης Αχτσιόγλου επισήμαίνεται πως «δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο.

Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του». Τονίζεται μάλιστα «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30». Γεγονός που καταδεικνύει πως αν ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε όντως να επικοινωνήσει ήταν εξαιρετικά εύκολο να το κάνει με πάμπολλους τρόπους. Σημειώνεται πως «σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».

Στην τελευταία αυτή φράση φαίνεται να βρίσκεται και η ουσία της υπόθεσης. Μια και για μία ακόμη φορά – όπως και στην προεκλογική περίοδο- φαίνεται να ενεργοποιούνται συστήματα διασποράς ψευδών η ψευδεπίγραφων ειδήσεων που όλως παραδόξως εξυπηρετούν αφηγήματα που εξυπηρετούν τον Στέφανο Κασσελάκη.

ΓΤΡΕΗΥΞΙΚΛ9ΛΠ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα