Απάντηση Παππά στον Φίλη για την ΕΡΤ

Απάντηση Παππά στον Φίλη για την ΕΡΤ
Ο Νίκος Παππάς Eurokinissi

“Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός” σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και απαντώντας στον πρώην υπουργό. Είπε επίσης ότι ο Ν.Φίλης έξι μήνες πριν έλεγε πως το πρόγραμμα δε βγαίνει και δε δικαιώθηκε. Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι θέλει να δικαιώσει το “μαύρο” στην ΕΡΤ.

Υπερήφανος, που είναι μέλος της κυβέρνησης, η οποία ξανά άνοιξε την ΕΡΤ, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, κατά την ομιλία του στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζονται σήμερα, για δεύτερη μέρα.

Ο κ. Παππάς απάντησε χωρίς στον πρώην υπουργό Νίκο Φίλη ο οποίος κατά την παρέμβαση του χθες στην ΚΕ είχε εξαπολύσει μύδρους για την ΕΡΤ και είχε αφήσει βαρύτατες αιχμές εναντίον του.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφερόμενος στην κριτική του Νίκου Φίλη είπε ότι «ο χρόνος είναι καλύτερος γιατρός». Σχολίασε δε ότι πριν έξι μήνες ο πρώην υπουργός έλεγε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και δεν δικαιώθηκε, όπως και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

“Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ. Εγώ δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι” δήλωσε επίσης ο κ. Παππάς, απαντώντας επίσης στον κ. Φίλη, ο οποίος χθες υποστήριξε ότι ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος θέλει να γίνει ο Σαλβίνι της Ελλάδας.

Η ΕΡΤ βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από τότε που άνοιξε με «διαστημική απόσταση», υποστήριξε επίσης ο κ.Παππάς.

Χαρακτήρισε αναντικατάστατο το ρόλο της ΕΡΤ στην προαγωγή του πολιτισμού, στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία και δήλωσε ότι «δεν κληρονομήσαμε λευκό χαρτί», αλλά «δώσαμε αγώνα δρόμου» για να επανέλθει η ΕΡΤ μετά την επαναλειτουργία της.

Κατηγόρησε εξάλλου τη ΝΔ ότι επιθυμεί να δικαιώσει την επιλογή της να κλείσει την ΕΡΤ.

Όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι πρέπει να φτιαχτεί μια νέα γενιά υποψηφίων, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει οι δυνάμεις της Αριστεράς να σταθούν απέναντι στην ακροδεξιά στην Ευρώπη. 

Δήλωσε τέλος αισιόδοξος για το μέλλον και τόνισε ότι «με την αυτοπεποίθηση της παράταξης που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, οφείλουμε να συνεχίσουμε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα