Από την ταινία "Χόμπι μου ο βιασμός" το σίριαλ της Χρυσής Αυγής

Από την ταινία "Χόμπι μου ο βιασμός" το σίριαλ της Χρυσής Αυγής

Από την ταινία του Δημήτρη Βογιατζή, "Χόμπι μου ο βιασμός" η σκηνή όπου πρωταγωνιστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης. Δείτε τη σκηνή της ταινίας (Vid)

Σκηνή από την ταινία του Δημήτρη Βογιατζή, "Χόμπι μου ο βιασμός" , είναι η  σκηνή στην οποία πρωταγωνιστεί ο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Στην ταινία συμμετέχουν ο  Δημήτρης Βογιατζής, ως Χάρης Σταυρόπουλος, ο Νίκος Βασιλόπουλος ο οποίος υποδύεται τον Νίκο Βασιλείου, η Ρια Πάτη και η Γαλίνα Καβαδία. Η ταινία γυρίστηκε το 1986.

Ο Χάρης Σταυρόπουλος είναι ο ήρωας της ταινίας, ένας μεσήλικας κλεπτομανής και βιαστής. Αρχικά παρασύρει μια νοσοκόμα, την Στάσα, με το πρόσχημα ότι θέλει αποκλειστική για την ετοιμοθάνατη μητέρα του, και την βιάζει μέσα στο αυτοκίνητό του σε μια ερημιά. Στη συνέχεια βιάζει ένα φωτομοντέλο την Τερέζα.

Από την ταινία

Ο Χάρης βγαίνει το βράδυ έξω για μια τελευταία διάρρηξη αλλά για κακή του τύχη τον συλλαμβάνει η αστυνομία. Μετά από εξαντλητική ανάκριση και πολύ ξύλο από τους αστυνομικούς, ομολογεί τα εγκλήματά του πριν αυτοκτονήσει πηδώντας από το μπαλκόνι του τμήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το σίριαλ της Χρυσής Αυγής με αρχιφύλακα τον Κασιδιάρη

Xompy mou o viasmos- Anakrisi me vasanistiria

SHARE:

24Media Network