Πάλι αναβολή για το τζαμί

Πάλι αναβολή για το τζαμί

Αποσύρθηκε από το Γ. Παπακωνσταντίνου η τροπολογία για τη δημιουργία τζαμιού στο Βοτανικό. Χειρονομία καλής θέλησης την αποκάλεσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Ως "χειρονομία καλής θέλησης" έσπευσε να χαρακτηρίσει ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την απόσυρση της τροπολογίας για τη δημιουργία τζαμιού στο Βοτανικό, από το νομοσχέδιο για τις ενεργειακές αγορές.

Το νομοσχέδιο ξεκίνησε να συζητείται απόψε στη Βουλή, ωστόσο ξεσήκωσε αντιδράσεις αφού οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κάλεσαν την κυβέρνηση να την αποσύρει.

Ο Αστέριος Ροντούλης είχε μάλιστα κάνει λόγο για ακατανόητη κυβερνητική πρεμούρα.

Η τροπολογία περιλαμβάνει όμως και την παράταση της τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων έως 31.12.2011.

Ο υπουργός λοιπόν, προτίθεται να επανακαταθέσει την τροπολογία την προσεχή Πέμπτη, αυτή τη φορά όμως στο νομοσχέδιο για την τουριστική κατοικία και τα αυθαίρετα.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου η συγκεκριμένη τροπολογία ρυθμίζει μια σειρά θεμάτων που χειρίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κ. Νίκος Σηφουνάκης ο οποίος δεν μπορεί να είναι στη Βουλή για να την αναπτύξει.

Ο ΛΑΟΣ σε ανακοίνωσή του σημειώνει μεταξύ άλλων:

Δεδομένου ότι ο αρμόδιος Υπουργός αναγκάστηκε να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία, ο ΛΑ.Ο.Σ. ευελπιστεί, πέραν της διαδικασίας, να επανεξεταστεί από την κυβέρνηση και το περιεχόμενό της.

   

   

  

SHARE:

24Media Network