Άρση περιοριστικών μέτρων: Πότε θα σταματήσουμε να στέλνουμε SMS

Άρση περιοριστικών μέτρων: Πότε θα σταματήσουμε να στέλνουμε SMS
Έλεγχος από αστυνομικούς και την Δημοτική Αστυνομία Eurokinissi

Χωρίς την υποχρέωση αποστολής SMS, θα μετακινούμαστε από τις 4 ή τις 5 Μαΐου, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Δεν θα ισχύει ο περιορισμός των τετραγωνικών στα μικρά καταστήματα.

Στο περιεχόμενο του επικείμενου μηνύματος του πρωθυπουργού (την Τρίτη 28/04), για την άρση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι το σχέδιο επιστροφής στην κανονικόητα εκτείνεται από αρχές Μαΐου έως το τέλος Ιουνίου.

Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι από τις 4 ή 5 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς την χρήση sms ή την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης. Διευκρίνισε πάντως ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν αυτό ισχύει μόνο εντός του νομού που κάποιος διαμένει ή αν θα μπορεί να μεταβεί και στο χωριό του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς, είπε ότι οι περιορισμοί παραμένουν παραμένουν σε ισχύ μέχρι τις 4 Μαΐου.

Ενδιαφέρον είχε και η αναφορά του κ. Πέτσα στα καταστήματα λιανεμπορίου, που θα ανοίξουν από τις 4 με 5 Μαΐου, χωρις όμως τον περιορισμό τετραγωνικών μέτρων(κάτι που έγινε στα σούπερ μάρκετ).

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι το άνοιγμα των εκκλησιών, περιλαμβάνεται στη δεύτερη φάση αποκλιμάκωσης και πρόσθεσε ότι υπάρχει σχέδιο και για το πότε θα επιτραπούν ο αθλητικές δραστηριότητες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα