ΑΣΟΕΕ: Ο Μπακογιάννης με επιτόπιο ρεπορτάζ υπόσχεται τέλος παρεμπορίου δια του ασύλου

ΑΣΟΕΕ: Ο Μπακογιάννης με επιτόπιο ρεπορτάζ υπόσχεται τέλος παρεμπορίου δια του ασύλου

Με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Μπακογιάννης καταγράφει τα πεζοδρόμια και το παρεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ και ζητά να σταματήσει η ανοχή του μέσω του ασύλου.

Το παρεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ κατέγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, κάνοντας πέρασμα το πρωί της Τετάρτης από την οικονομική σχολή στην Πατησίων.

Σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook, φαίνεται να φτάνει στον χώρο του Πανεπιστημίου και να επισημαίνει ότι υπάρχουν παράνομοι μικροπωλητές οι οποίοι εκμεταλλεύονται το άσυλο, μπαινοβγαίνοντας μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου.

Επιπλέον, σημειώνει ότι “για να μπει τέλος σε αυτήν την κατάσταση απαιτείται συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική”, αλλά κυρίως πρέπει “να το πάρουμε απόφαση”. Κάτι που είναι και προεκλογική εξαγγελία εν προκειμένω.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του, “έξω από την ΑΣΟΕΕ. Εκεί όπου ο παράνομος έχει γίνει ο “νταβατζής” της περιοχής και ο νόμιμος αισθάνεται ότι μπαίνει σε απαγορευμένη ζώνη”.

Στο τέλος των πλάνων ακούγονται κι εκείνοι που αντιδρούν για την παρουσία κάμερας στο σημείο, ενώ κάποιοι πολίτες φαίνονται να τον καταγράφουν με τα δικά τους κινητά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα