Ατύχημα με το ποδήλατο για τον Τζέφρι Πάιατ

Ατύχημα με το ποδήλατο για τον Τζέφρι Πάιατ
Τζέφρι Πάιατ Eurokinissi

Τις ευχαριστίες του για τη φροντίδα που έλαβε αλλά και τη συμπαράσταση από τους Έλληνες φίλους του, εξέφρασε ο πρέσβης των ΗΠΑ μετά το ατύχημα που είχε πρόσφατα με το ποδήλατο στην Αρεόπολη της Μάνης.

Ατύχημα με το ποδήλατό του είχε ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, ενώ βρισκόταν στην Αρεόπολη στην Μάνη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο κ. Πάιατ, με μία ανάρτηση στο Twitter, ευχαρίστησε το προσωπικό για την ιατρική φροντίδα, όπως και όλους τους Έλληνες φίλους του που έσπευσαν να του ευχηθούν “perastika”, όπως χαρακτηριστικά γράφει.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβα μετά το ατύχημα με το ποδήλατό μου στην Μάνη και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες φίλους μου που επικοινώνησαν για να μου ευχηθούν περαστικά. Δυσαρεστήθηκα που χρειάστηκε να διακόψω την εκδρομή μου αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα και να ανακάμψω πλήρως” έγραψε ο κ. Πάιατ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα