Αυτός είναι ο άνδρας που γρονθοκόπησε τον Κουμουτσάκο. Καρέ καρέ η επίθεση

Αυτός είναι ο άνδρας που γρονθοκόπησε τον Κουμουτσάκο. Καρέ καρέ η επίθεση

Έναν από τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου και συγκεκριμένα τον άνθρωπο που τον γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο, έχει καταγράψει κάμερα. Καρέ καρέ η επίθεση στον βουλευτή από άνδρα με μαύρο κασκέτο ο οποίος βρίσκεται μέσα στο μπλοκ της Χρυσής Αυγή (Vids)

Ενας άνδρας με μαύρο μπουφάν και μαύρο καπέλο είναι ένας από τους ακροδεξιούς που επιτέθηκαν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Βίντεο που μετέδωσε το Mega, δείχνουν έναν από τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ και συγκεκριμένα τον άνθρωπο που τον γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο. Η επίθεση σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των ποντιακων οργανώσεων για τις δηλώσεις Φίλη.

Πρόκειται για έναν άνδρα με μαύρο κασκέτο ο οποίος βρίσκεται μέσα στο μπλοκ της Χρυσής Αυγής δίπλα στους βουλευτές της οργάνωσης Ηλιόπουλο και Κασιδιάρη.

Ο εν λόγω άνδρας κινείται αποφασιστικά προς το μέρος του κ. Κουμουτσάκου και μόλις τον πλησιάζει, τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο, κοντά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η αστυνομία μελετά τα βίντεο για να εντοπισθούν οι δράστες

Τα βίντεο που έχουν καταγράψει την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου μελετά η αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες του ξυλοδαρμού .

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή αναζητείται ο διαδηλωτής με το μαύρο τζόκεϊ ο οποίος έχει αναγνωρισθεί από το βίντεο την ώρα που χτυπάει με γροθιά τον κ. Κουμουτσάκο.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση και δεν αποκλείεται να διαταχθεί έρευνα από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για να διαπιστωθεί αν οι αστυνομικές δυνάμεις ενήργησαν όπως έπρεπε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247 από την ελληνική αστυνομία, φαίνεται πως τα άτομα που εμπλέκονται στην επίθεση πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή. Σε ανακοίνωσή της  αργότερα η ΓΑΔΑ δήλωσε: “Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχουν ήδη επιληφθεί και διερευνούν το περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος βουλευτών, που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο ενήργησαν άμεσα με πρωταρχικό μέλημα να προφυλάξουν τη σωματική ακεραιότητα των βουλευτών και λοιπών ατόμων που δέχονταν επιθέσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα