Μπαράζ επαφών του Αλέξη Τσίπρα: Συνάντηση και με τον Διονύση Τεμπονέρα

Διαβάζεται σε 2'
Μπαράζ επαφών του Αλέξη Τσίπρα: Συνάντηση και με τον Διονύση Τεμπονέρα
Αλέξης Τσίπρας και Διονύσης Τεμπονέρας EUROKINISSI

Ανησυχία για τις εσωκομματικές εξελίξεις. Συζητείται η ανάληψη πρωτοβουλιών.

Η ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να αποφευχθούν νέες διασπάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν το αντικείμενο της συνάντησης ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Διονύση Τεμπονέρα σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην οδό Αμαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος και διαφάνηκε ότι αναζητεί λύση.

Πρόκειται για την 3η συνάντηση που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας το τελευταίο διήμερο μετά την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα γίνεται μόλις μερικά 24ωρα πριν τα στελέχη που συσπειρώνονται γύρω από την Έφη Αχτσιόγλου λάβουν τις αποφάσεις τους στην πανελλαδική συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι έχει ήδη συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και με τον Νάσο Ηλιόπουλο που είναι ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της Έφης Αχτσιόγλου.

Αυτά ενώ συνεχίζεται η «βροχή» αποχωρήσεων στελεχών αλλά και μελών μετά τις συνθήκες που δρομολόγησε η περίφημη ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια κίνηση που οδήγησε αρχικά στην αποχώρηση της Οπρέλας και στην συνέχεια στην ενεργοποίηση των «παλιών προεδρικών» του κόμματος που συνεχίζουν να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τις εξελίξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα