Χ. Σταϊκούρας: 'Το κλείσιμο της αξιολόγησης κόστισε στον ελληνικό λαό μέτρα 5 δισ. ευρώ'

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τις αρνητικές πτυχές του κλεισίματος της αξιολόγησης, την ανάγκη σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία και τον ΟΑΣΘ

«Το κλείσιμο της αξιολόγησης έγινε με καθυστέρηση και κόστισε στον ελληνικό λαό μέτρα ύψους πέντε δις ευρώ, μείωση συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου» δήλωσε στην εκπομπή " Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ" με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για ατολμία στις διαρθρωτικές αλλαγές και για δημιουργία εχθρών για να καλύψει την αναποτελεσματικότητά της. Επεσήμανε παράλληλα την ανάγκη εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία και τόνισε πως «η εξεταστική πρέπει να γίνει και θα γίνει».

Για τον ΟΑΣΘ, είπε ότι είχε εμπλακεί στον βαθμό που απαιτούσε η θέση του και ο ρόλος του ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και πως πέτυχε τη μείωση της χρηματοδότησης και πως με συγκεκριμένο νόμο, εάν ξεπερνούσε ο ΟΑΣΘ τον προϋπολογισμό, θα έπρεπε ο ίδιος ο Οργανισμός να βρει λύση χωρίς να επιβαρύνονται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.

SHARE:

24Media Network